Teknikens Värld

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Just nu har Teknikens Värld ett supererbjudande!

Allt detta får du:

√ 4 nr av Teknikens Värld

√ 4 Pack Happy Socks

√ Multiverktyg i kreditkortsformat

Totalt värde – 815 kr!

Det blir ditt för endast 129 kr + porto 49 kr.

Beställ här!

amelia

amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på ekonomi och jobb och nyheter inom hälsa, skönhet och mode. Som vill bli inspirerad till en enklare och mer lustfylld vardag. På amelia gör vi tidningen om dig och för dig. amelia – stärker dig och coachar dig!

Just nu får du en Aktivitetsklocka. Med detta aktivitetsarmband på handleden kan du mäta allt från steg och distans till puls och sömn.  Välj mellan svart eller lila armband. Värde 499 kr

Det blir ditt för endast 199 kr + 59 kr i porto!

Beställ här! 

Hembakat

Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Du möter människor som brinner för bakning och delar med sig av sina bästa recept. I Hembakat hittar du också roliga bakprylar, aktuella notiser och en mängd utlottningar.

4 nummer för 139 kr – beställ här!

Världens Historia

VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna. VÄRLDENS HISTORIA är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer. 


Just nu kan du beställa 3 nummer av VÄRLDENS HISTORIA + Trådlös laddare till smartphone för bara 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Klicka här och beställ!

Illustrerad Vetenskap

Underhålla och utmanas, och förstå världen som omger dig. Gå in på en upptäcktsresa – från jordens djupaste hav till universums yttre gränser. Se fram emot de senaste nyheterna från forskarens frontlinje och spännande rapporter om nya tekniska genombrott. Alltid försedd med en vetenskaplig förklaring längs vägen.

Som abonnent får du inte bara tidningen utan också tillgång till ett brett spektrum av digitala tjänster, inklusive vårt stora artikelarkiv, e-tidningar och videofilm.

Just nu kan du beställa:

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Ultralätt ryggsäck för 49,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

6 nr av Illustrerad Vetenskap + Ultralätt ryggsäck för 149,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

12 nr av Illustrerad Vetenskap + Ultralätt ryggsäck för 299,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Beställ här: