Världens Historia

VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största draman, och möt de viktigaste karaktärerna. VÄRLDENS HISTORIA är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer. 


Just nu kan du beställa 3 nr av Världens Historia + Trådlösa och brusreducerande in-ear-hörlurar för 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Klicka här och beställ!

Allt i hemmet

Allt i Hemmet är den inbjudande och varma tidningen för alla som tycker om att förändra och pyssla hemma. Här ges läsarna nåbara drömmar för allt som gör hemmet ännu mysigare och härligare.

Just nu får du 4 st härliga picknickglas från Sagaform och en bricka designad av Nadja Wedin med 6 nr av Allt i Hemmet.

Ditt pris: 

endast 199 kr + 59 kr i frakt!

Läs mer och beställ här!

Privata Affärer

Privata Affärer erbjuder läsaren analytiska reportage som ger dig större kunskap om bland annat aktier och fonder samt lån, bostad och pension. Tidningen grundades år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull informationskälla för läsaren som vill ha konkreta placeringsråd. Börja prenumerera på Privata Affärer och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Just nu får du 6 nr av Privata Affärer och 2 nr av Placeringsguiden och fina premier från Fiskars för endast 199 kr + 69 kr i porto!

Läs mer och beställ här! 

Lantliv

I Lantliv bjuds det på inspirerande inredning, härligt mode, god mat och dryck, underbara resor, vackra trädgårdar och intervjuer med spännande människor. Välkommen till Lantliv.

Allt detta får du:

√ 6 nr av Lantliv 

√ En härlig hammamhandduk i grått. Förutom att handduken är dekorativ är den även praktisk då den torkar fort. Material: 100% bomull. Mått: 70×140 cm. Värde 249 kr
√ Ett dekorativt svart doftljus med doft av lavendel. Ljuset kommer med ett svart trälock. Mått: 7×6.3 cm. Värde 149 kr

√ Tidningen i digitalt format

Det blir ditt för endast 299 kr + porto 49 kr.

Beställ här!

Allt om Trädgård

Allt om trådgård hjälper dig att inreda ute och ser trädgården som en förlängning av huset. Tidningen vänder sig till den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som tycker om att göra vackert, laga mat, snickra och skapa trivsamma rum ute.

Just nu får du 4 nr av Allt om trådgård och en vacker glasvas & örtkruka med fat för endast 149 kr + 49 kr i porto!

Läs mer och beställ här!

Populär Historia

Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal. Texter, bilder och illustrationer är noga utvalda och håller högsta kvalitet. Populär Historia är det självklara valet om du är intresserad av svensk historia.

Beställ 2 nummer av Populär Historia + Sonitum Bluetooth-högtalare för 69,50 kr + 39,50 kr. i porto och exp.

Ta del av erbjudandet

Allt i Hemmet

Allt i Hemmet är den inbjudande och varma tidningen för alla som tycker om att förändra och pyssla hemma. Här ges läsarna nåbara drömmar för allt som gör hemmet ännu mysigare och härligare.

Just nu får du 4 stycken trendiga champagneglas från iittala med 8 nr av Allt i Hemmet för endast 299 kr + porto 99 kr! Totalt värde 1156 kr!

Läs mer och beställ här!